1049 personkryss hittills!

Enligt Valmyndighetens räkneverk kan jag i kväll gratulera mig till att så här långt ha fått hela 1049 personkryss av väljarna i Stockholms stad, att jämföra med till exempel 219 för justitieminister Beatrice Ask och 172 för kulturminister Lena Adehlson Liljeroth.

Okej, ingen av oss kommer i närheten av statsministerns så här långt 22 651 personkryss…

Men ändå…varmt tack till alla ni som har visat mig detta förtroende!

Fortsättning följer i morgon. Och nej, då tänker jag inte främst på mig själv, även om jag inser att det kan verka så, utan på den åtminstone teoretiska chans att det slutliga valresultatet mynnar ut i en majoritetsregering.

För det tänker jag i kväll – mot min vana – be en bön till högre makter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.