Spurtkampanjen fortsätter, nu vid Hornstull, hörs i morron…

Varför har min blogg 56 kommentarer på ryska i kommentarstapeln?

Nej, ni kan inte se eländet men likväl måste jag rensa bort det, även om jag två dygn och bara några timmar kvar till att vallokalerna stänger har viktigare saker för mig.

Närmast väntar två timmar intensivt kampanjande (17.00-19.00) utanför Systembolaget vid Hornstull. Därefter går jag och partikamraterna hem till föreningsordförande Jonas för knytkalas och kollektivt tittande på SVT:s avslutande partiledardebatt före valet.

Dagen började tidigt (06.15) i P1 Morgon med ett stilla samtal om att ta steget och bli riksdagsledamot. Därefter hem för att hämta valfoldrar och vidare till Rosenlundsgatans Södra stationsområde. Där spurtkampanjande jag och mina M-kompisar i Höglid genom att dela ut 35 kilo bananer med påklistrade moderatmärken till stressade kollektivtrafikanter.

Fredag morgon kl 07.30 vid Rosenlundsgatan. Partikompisen Håkan klistrar M-märken på bananer.

Nog för att alla bananer gick åt på mindre än en timme, men det kändes inte helt bekvämt att tvingas svara på den tykna väljarfrågan: Är det här moderatbananer?

Banankampanj. Generad? Jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.