Valrörelse bland vargar och kakaduor

Det är mer än en sak som är märklig med att bedriva valrörelse. Jag kan bara tala för mig själv, men sällan har jag varit så dåligt orienterad om vad som händer i dagspolitiken som efter att till exempel ha ägnat denna dag åt att valkampanja vid Hornstull.

Alltså har jag än så länge noll kommentarer till De rödgrönas utspel i dag. Men det finns ju andra som har analyserat

Däremot har det inte undgått mig att statsminister Fredrik och finansminister Anders i förmiddags grillade kolbullar till lunch i vargskogen. Mättande och ”stabbig” föda för jägare och skogsmänniskor! Men hälsofaktorn ska vi nog tala tyst om.

Hur som helst är besöket en nog så viktig politisk händelse, inte minst för en Sommarvärmlänning som jag.

I härlig kontrast till den lantliga värmländska idyllen invigde jag i veckan Moderaternas första HBT-valstuga genom tiderna. Stolt är bara förnamnet. Invigningstalet kan läsas här, och genomslaget i media blev inte alls dumt!

Och i morgon ses vi i Moderaternas valstuga på Sergels torg. Ja, vi som vill, vill säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.