Almedalen – jag är på väg!

För en stund sedan rullade tåget ut från perrongen i Katrineholm, mot Stockholm i kväll för vidare båtfärd i morgon till Visby och Almedalsveckan.

Jag har haft ett par härliga veckor i stugan och hade i eftermiddags egentligen inte alls lust att lämna den pastorala idyllen bestående av krasseodlingar, grönsaksditon, pipande fågelungar, grillkvällar, svalor, lommar, med mera.

Så vackert att det sliter i kroppen.

Men i takt med tågresan har sinnena ställts om. Jag ser med förväntan, rent av spänning, fram emot en givande vecka i Visby. Politikerbloggen har redan bjudits på ett smakprov. Och fler kommer, lita på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.