Soff-debatt om tv-sända rättegångar 07.15

SVT hittade ingen ersättare till morgon bittis annonserade soff-debatt om tv-sända rättegångar. Det är ganska mystiskt med tanke på hur många jurister som faktiskt höll med mig om nyttan av tv-sända rättegångar i den här Timbro-rapporten. Och den publicerades för mindre än två år sedan…

Men så är det kanske. Om man kommer ut som M-politiker krymper kretsen av folk som ÖPPET vill hålla med en. Ryggradslösa djur?

Jag beklagar mig inte, i stället får jag själv ta debatten från hotellrummet i Trollhättan (vilket namn på en stad, förresten). Så snälla, masa er upp åtminstone med en kudde i ryggen! Klockan 07 .15 diskuterar jag och Hanna Lindblom, advokat, om tv-sända rättegångar är bra eller dåligt för svenskt rättsväsende.

En fingervisning om huvuddragen i min argumentation bjöd jag på i radion i eftermiddags, från samma hotellrum. Lyssna och…håll med?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.