Göran Hägglund, i morgon är det du som fixar en tv!

Fick i eftermiddags tips om att Hornskrokens äldreboende på Söder har fått sin storbildsskärm stulen. De äldre missar därmed Kronprinsessans bröllop på lördag.

Sådant händer, tycks de ansvariga för boendet resonera och menar att man inte hinner beställa en ny tv och få den levererad så snabbt???

Vem som är ytterst politiskt ansvarig i staden för att de äldre på Hornskroken får en tv i tid så att de kan se Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling äkta varandra? Jo, det är Kristdemokraternas Ewa Samuelsson. Men någon ny tv på hemmet blir det alltså inte.

Ursäkta, milt sagt, men det här rimmar väldigt, väldigt illa med Samuelssons utfästelse häromdagen om att fira det stundande bröllopet med en kärleksfest inom äldreomsorgen i staden.

Om inte annat så med tanke på opinionssiffrorna gör KD-ledaren Göran Hägglund i morgon klokt i att beställa fram statsrådsbilen, åka förbi närmaste tv-handlare och inhandla en tv-apparat och leverera den till Hornskrokens äldreboende senast i morgon kväll!

Ja, varför inte också stanna på en kopp kaffe för att kontrollera att tv:n fungerar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.