Syndikalisternas fiende är inte ”högern”, utan…

Surprise, surprise…syndikalister har retat upp sig på mitt inlägg tidigare i veckan om deras agerande utanför Berns. I förmiddags tyckte jag att jag hade hållit dem på halster länge nog och skrev en kommentar. Och den blev så bra att jag låter den gå som självständig bloggpost.

Problemet med er syndikalister är ert förakt för demokratiskt fattade lagar och beslut.

Er huvudmotståndare är egentligen inte ”högern” utan den vänster som tidigt slog in på reformismens väg, inbegripande sådant som kollektivavtal, fredsplikt och tvistlösande organ.

Det är bara tragiskt att Syndikalisterna fortfarande inte förmår att inse de oerhörda förändringar som det senaste seklet har inträtt på arbetsmarknaden. Förändringar som är till fördel för alla parter och inte minst för Sveriges ekonomi och konkurrenskraft.

SAC hävdar i stället envist sin rätt att stå över lagen och rättsordningen på samma sätt som så kallade outlaws. Skillnaden i arbetsmetod är hårfin mellan syndikalister och förhärdade brottssyndikat som livnär sig och finansierar sin kriminella verksamhet genom organiserad brottslighet i form av hot, våld och utpressning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.