Sahlin har missat den där finanskrisen

Hur kan någon som aspirerar på att bli landets nästa statsminister ta så lätt på orsaken till varför så många människor under mandatperioden har fått lämna sina jobb? Tror hon att folk är dumma i huvudet?

Mona Sahlin har alltså skrivit en hel DN Debattare om svensk inrikespolitik utan att samtidigt nämna att landet är märkt av en djup internationell ekonomisk kris från vilken återhämtningen just bara ha börjat.

Ungefär som om Göran Persson på 90-talet skulle ha budgetsanerat landet till fotknölarna utan att tala om att dåvarande S-regeringens extrema finanspolitiska åtstramning hade sin förklaring i ett budgetunderskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.