Inbjuden till Integrations- och jämställdhetsdepartementet

Vilket ställe! Det var i förmiddags vid 10-tiden som jag steg ur taxin utanför Filmhuset på Gärdet. Nu befann jag mig inte där vare sig för att titta på film eller för att ta del av utbudet av nya upplagor Ingmar Bergman. Det nöjet får anstå till en annan gång.

Däremot hade Integrations- och jämställdhetsdepartementet  bjudit in mig för att provocera på departementets inspirationsdag, som var förlagd till Filmhuset. Ett val som har fått mig att undra hela dagen var Kulturdepartementet egentligen förlägger sina inspirationsdagar. Till Migrationsverket?

Om jag lyckades inspirera departementet? Ja, det utgår jag ifrån. Lovar att länka till mitt tal så fort jag har lärt mig hur man gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.