Missa inte SVT Debatt i kväll

Kvällens SVT Debatt har hakat på debatten om RUT-avdraget. Tro mig, det har sällan känts så angeläget att åka tåg till Göteborg för att delta i det programmet. Varför jag på god grunder tycker att billigare hushållstjänster är bättre än dyra, är sedan länge känt.

Mona Sahlins och Lars Ohlys högt uppskruvade tonläge mot RUT-avdraget ger sken av att deras partier skulle ogilla reformer som också gynnar medelklassen i Stockholms trevligare förorter. Men faktum är att Socialdemokraterna och Vänstern har vunnit val på att oblygt fiska röster i just den väljargruppen. I kväll tänker jag påminna omvärlden om den ”orättvisan”, en orättvisa som man såvitt jag vet inte alls har några planer på att avskaffa om de rödgröna vinner valet.

Vad reformen den gången kostade per köpt höginkomsttagarröst? Vi ses i rutan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.