Nu också inspirationstalare

I går var jag inbjuden att inspirationstala på Linköpingsmoderaternas årsmöte . Tanken var att jag skulle ”sparka igång” valrörelsen åt de församlade moderatföreningarna. Om jag lyckades får andra bedöma.

Men kul var det, och jag fick en del sagt om polisen, rättsstaten, ungdomsvåldet, integriteten, jämställdheten, jobbskatteavdragen, pensionärerna, hushållstjänster, socialförsäkringssystemet, fastighetsskatten, nya jobben, opinionssiffrorna, duktiga Fredrik, mindre duktiga Mona och allt annat varav hjärtat är fullt. Därom talar munnen, har jag märkt. Och i kväll är det dags igen, då hos S:t Göransmoderaterna i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.