Vinner TV4 tittare på Flink och Höglund?

Varför bjöd TV4:s Lennart Ekdal ikväll in en till synes hjärnskadad knarkare att ha synpunkter på det faktiskt rätt upprörande sextrakasserierna inom teatern? Något svar på den frågan gav inte kvällens Kvällsöppet. Lika lite förstår jag varför Elisabet Höglund fick vara med i samma program. Den kvinnan har uppvisat alla tendenser på att ha grava samarbetsproblem och är långtifrån lika tjusig eller intressant som hon själv tror.

Men det har ingen vågat säga hittills. Resumes Viggo Cavling hade helt rätt när han påpekade det absurda i att Höglund har gjort anspråk på en privilegierad särbehandling av TV4 när hon bara har varit en vanlig kontraktsanställd journalist. Men enligt Höglund ska vi alla vara upprörda över att hon fick sparken när hon vägrade anpassa sig efter TV4:s programkoncept. Gäsp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.