Lundgren och Eder-Ekman är ingen hit för Newsmill

Så bra att UNT:s Niklas Skeri följer upp professor Eva Lundgrens inlägg på Newsmill. Tack också för att jag får tillfälle att kommentera eländet. Även Ann Helena Rudberg och Monica Arnesdotter Antonsson har synpunkter Lundgren.

Det är ingen nyhet att jag betraktar Eva Lundgrens forskning som ett spektakel, bland annat på grund av det här. Hennes intervjubok med Helge Fossmo stärkte mig i uppfattningen att professorn nog borde ge sig ut och leta efter sina bortsprungna hästar.

Därav min undran härom dagen om Newsmill inte borde börja kvalitetsgranska texterna som redaktionen lägger ut på debattsidan. På den frågan fick jag omedelbart svar. Ett av Newsmills kvalitetsproblem skulle vara Karin Eder-Ekman. Jag håller med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.