Mannen utan magsäck

Den socialdemokratiska riksdagsgruppens julfest i veckan har skapat rubriker mest överallt det senaste dygnet. Först med avslöjandet var dock politikerbloggen. Och i dag träder kalsongmannen fram med bild och namn i Aftonbladet. Det är en ångestfylld Per Svedberg som försvarar sig.

Han saknar magsäck, och det menar Svedberg också är orsaken till hans fyllspel utanför den kvinnliga partikollegans låsta dörr där han enligt uppgift ska ha skrikit fram sexuella inviter av det grövre slaget.

Jag har ett tips till Per Svedberg:

Vässa argumenten ordentligt innan du anmäler dig till riksdagsdebatten och kliver upp i talarstolen för att försvara yrkandena i din och kamraternas motion Män för jämställdhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.