Akta er vilken snygg valaffisch jag kommer ha

Mör i kroppen är man efter hyggligt många dygns gängstryk. Och visst, smockorna har till största del varit befogade, för jag gjorde fel som ”vikthånade” Åsa Romson och Isabella Lövin. Men jag tänker inte säga det fler gånger. Det räcker nu.

I eftermiddag har jag i stället glatt mig åt förmiddagens väldigt bra möte med Academedia. Tillsammans med bland andra min favoritsosse Widar Andersson ingår jag i Sveriges största skolföretags rådgivande organ. En samhällsnyttig, tvärpolitisk insats som jag är rätt stolt över. Vi pratade bland annat om vad som vid olika scenarion konkret händer efter valet med friskoleföretag, deras lärare och elever och landade i att ingen säkert vet. Vet du? Mejla i så fall gärna!

Sedan hann jag precis hem för att hinna skicka utlovat underlag till valfolder åt Nätverket Äldre. Därefter personvalsfotografering i Södermalms gränder. Akta er vilken snygg valaffisch och dito valfolder jag kommer att ha! Varmt tack för i dag, proffsiga Catarina Harling!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.