Pausar EU-kampanjandet för loppis på … Södermalm … kl 11.00

En snygg röd i sjömansstil med blanka knappar, en mörkt blå, en avspänt militärgrön, en begravningssvart och en neutralt beige – jag hade helt förträngt mina dräkter (kavaj och kjol) som fram tills i eftermiddags har hängt på rad i källarförrådet. Men i kväll vädras alltså en inte obetydlig del av min 90-talsgarderob på balkongen. I sällskap med ett antal flotta men urvuxna klänningar.

För att inte tala om alla lådorna i hallen, packade med utdömda ting som ljusstakar, byttor, glas, muggar, presentvaser, porslinskörsbär (!) majskolvsminispett (!) elektriska prylar, boots i fel storlek, utlästa romaner och annat stort och smått och tja.

Nej, tack och lov, jag ska inte flytta. Men i morgon mellan 11.00-15.00, en vecka före EU-valvakandet, bromsar jag tillfälligt kampanjarbetet för att agera Loppisknalle på min älskade innegård här på Södermalm. Läser på entrédörren till min uppgång att vi som finns på sociala media gärna får göra reklam för eventet.

Samtidigt ringer klockan. Som riksdagsledamot i valrörelsetider har också jag förstått att man inte ska bjussa alltför generöst på vad man exakt befinner sig exakt vid vilken tid. Så ja, vi som ses i morgon över mitt dignande loppisbord med så fina grejer, vi ses! Och jo, jag är nog rätt billig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.