Tårtningen av Åkesson är underordnad händelsen i sig

Tänkte i kväll bara göra en liten markering i grannkanalen Facebook om hur jag ser på det mediala ståhejet med anledning av att de ståhejande medierna nu navelskådar sig själva och våndas över att de alltför aningslöst har uppmärksammat Sverigedemokraterna för att deras partiledare härom kvällen blev ”tårtad”.

Men det där inlägget på FB fick alltså ett så pass stort genomslag i tummen-upp och kommentarsfältet att jag inte vill undanhålla er bloggvänner vad jag sa.

Ungefär så här:

Jag menar att det är helt underordnat att Sverigedemokraterna har fått tung medial uppmärksamhet med anledning av ”tårtningen” av partiets ledare Jimmie Åkesson. Det allvarliga är händelsen I SIG, och att den tillåts ske gång på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.