Både fotograferad och kandidatförsäkrad

Snackade säkert sönder en timmes arbetstid för min partisyster och kära väninna Yvonne. Så trevligt!

I eftermiddags på väg hem från riksdagen tog jag alltså svängen förbi Blå Hörnet (Moderaternas hus i Gamla stan) för att – förutom att skvallra med Yvve då – lura till mig handlingarna till partiets arbetsstämma i höst. Passade samtidigt på att fotografera mig för kandidatpresentationen, underteckna kandidatförsäkran (som bl a innebär att man lovar att inte hava andra gudar) och så fyllde jag i kandidatfullmakten. I klartext betyder det att jag inte kommer att protestera om partiet för upp mitt namn på valsedeln. Återstår så i helgen att formulera en slagkraftig presentation av mig själv om varför jag bör få en mandatperiod till.

Jag är en lysande politiker, förlåt, lyssnande ska det förstås vara! Är det något särskilt som ni tycker att jag ska lyfta fram i presentationen av mig själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.