Äntligen enhetlig begravningsavgift, se debatten här

Höll som bäst på att slutputsa på mitt anförande med anledning dagens riksdagsdebatt om folkbokföringen i framtiden (SkU25) när partibroder Lars Beckman ringde någon gång vid 12.15-tiden och undrade om det inte gick väldigt snabbt i kammardebatten (om regeringens förslag till ny kameraövervakningslag)?

Kul Lars, jag vände mig slött om och stirrade på platteven i riksdagsrummet (min egen) … och jösses!!! Där i talarstolen stod redan sista talaren i JuU22-ärendet!

Krafs krafs på skrivbordet, satan vad långsamt skrivaren skriver ut, benen på ryggen och det halvfärdiga anförandet hårt i vänsterkardan, hissen ner och sedan Rännarbanan som för första gången i mitt riksdagsliv gör skäl för namnet.

Men jag hann. Och det gick bra (mina inlägg under fliken Abrahamsson). Äntligen blir begravningsavgifterna rättvist fördelade över landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.