Pressavdelningen kan andas ut: Jag nobbade Let’s dance

Min sammanfattning av veckans medlemsvärvning, riksdagsarbete (inklusive feltryckning) reflektioner och utsvävningar, får anstå till helgen. Vill så mycket men hinner inte med bloggeriet i den omfattning som jag skulle önska. För att ändå bjuda på ett aptitretande smakprov: I onsdags infann jag mig kl 07.30 hos PR-byrån Westander, som praktiskt nog har kontor här på Södermalm! Tillsammans med Jusek och Svenska Kyrkan var jag inviterad att diskutera de smartaste lobbyingmetoderna i Almedalen 2013.

Vad jag vet om sånt? Akta er, kolla här!

Och tidigare i veckan tackade jag nej till att medverka i kvällens Let’s dance. Gissar att pressavdelningen andas ut …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.