Vi måste prata högre om att slippa vara sjukskriven

Sverigedemokraternas svindlande utspel om att spara 120 miljarder kronor på att strypa asyl- och flyktinginvandringen till konungariket Sverige kom väl till pass när jag tidigare i dag uppdaterade fjolårets motion om varför systemet med politiskt tillsatta nämndemän inte är värdigt en rättsstat och därför måste omprövas, läs: avskaffas. Jo, jag förväntar mig att partiets interna censuravdelning släpper igenom den motionen.

Däremot förväntar jag mig inte att Socialdemokraterna kommer att skriva under på socialförsäkringsminister Ulf Kristerssons klarspråk på DN Debatt. Alliansregeringens sjukförsäkringsreform är en jättevinst för samhället men framför allt för de 35 000 människor som tidigare har sorterats bort men som sedan reformens införande har återgått i arbete och därmed sluppit det utanförskap som det innebär att vara dömd till livslång sjukskrivning.

Hjälp nu till att tala om detta fram till kl 20.00 valdagen 2014!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.