Näckrosorna blommar och Storbritannien lämnar inte EU

På temat jag befinner mig i naturen kan jag rapportera från ALU-bron i myrträsket att näckrosorna frodas. Fantastiskt!

Men det hindrar mig inte från att ha en synpunkt på storpolitiken. Storbritanniens europaminister David Lidington försäkrar på DN Debatt att hans land under inga förhållanden kommer att lämna EU, däremot ”stödja nödvändiga steg för att säkra den inre marknadens integritet”.

Jag är inte säker på att jag i alla delar begriper vad karln menar, men hans deklaration förstärker det jag tidigare har sagt om det närmast självklara att Storbritannien kommer att förbli en engagerad medlemsstat i EU och borde måhända ge skäl till självrannsakan hos dem som har sått tvivel om den saken.

Med detta sagt övergår jag till att fira Kronprinsessans 35-årsdag med ljuvligt doftande Brudsporrar (nej vi har inte plockat de fridlysta orkidéerna utan tog bara hand om vad som mejats ner av en slåttermaskin i närheten)! De varmaste gratulationerna från Värmlandsskogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.