Underbar mellandag i Stockholm

I riksdagshuset vid lunchtid var det ödsligare än ödsligt. I och med gårdagens avslut på Almedalsveckan har jag och mina lagstiftarkompisar tagit välförtjänt semester.

Själv har jag haft en alldeles underbar mellandag i Stockholm. Synen som möter mig utanför porten går inte av för hackor! Gotland må vara rosornas ö, men Södermalm ligger inte långt efter, om ni frågar mig.

Efter att ha kontrollerat den digra posthögen som riksdagsförvaltningens omtänksamma städpersonal har burit in på tjänsterummet, konstaterar jag att jag kan slappa loss ända till Stockholm Pride som går av stapeln i slutet av juli. Men då har jag alltså stolt tackat ja till att medverka i seminarium och möta väljare i tältet hos Öppna Moderater.

Och i kväll väntar galapremiär för filmen Cockpit med efterföljande sommarbuffé och mingel. Nej, det sistnämnda låter plågsamt efter en veckas ihärdigt minglande i Almedalen. Men för sjutton, i kväll debuterar jag som skådis!

Eller om det nu är statist.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.