I kväll blir det invigning av nykläckt juristnätverk på Sidebar

Vi var ungefär 18 000 kvinnor av skiftande årsmodeller som i går kväll sprang, lunkade eller strosade runt Vårrusets fem kilometer på ett ljuvligt Norra Djurgården.

I dag tackar jag killen i riksdagens massagetält (inte att förväxla med Moderattältet härintill) för den brutala men ack så välbehövliga behandlingen av min som jag trodde onda benhinna. För dåliga muskler i foten löd i stället diagnosen. Följd av en sträng uppmaning att genast börja träna fotmuskulaturen genom att göra aptrista balansövningar.

Det ska bli, men inte i kväll. Går allt enligt plan gästar jag denna afton invigningen av ett nykläckt juristnätverk i Malmö.

Mycket smickrande, jag är inbjuden för att berätta om hur jag kom på att jag ville bli riksdagsledamot, diskutera frågor som jag ”brinner för”, ge den församlade juristkåren tips om hur man hantera media samt bli grillad om aktuella juridiska spörsmål, till exempel det omdiskuterade Expressenmålet.

Svenskans krönikör Gunnar Strömmer, jurist, skriver i dag klokt om varför staten – i detta fall Malmö tingsrätt – inte kan se mellan fingrarna när enskilda, och dit räknas även journalister, bryter mot lagen. Läs gärna Strömmers krönika här!

På tal om rätt och fel. Tidigare i veckan ställdes jag i TV4 inför ett antal moraliska dilemman. Tycker själv att jag trixade mig ur dessa rätt kniviga situationer hyfsat väl. Eller skulle ni ha resonerat på annat sätt? Låt mig veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.