Blomsterprakt på Lovön men FRA är FRA

Jo, det var så sant, strax efter lunch besökte partikompisen Karl Sigfrid  och jag FRA, Försvarets Radioanstalt. Det var givande på mer än ett sätt, för Lovön visade upp sig i sin mest ljuvliga försommarskrud. Och visst exploderade grönskan i dag?

Annars har jag väl inte haft en bättre mediedag på länge. Eller vad säger pressavdelningen?

Först en krönika om jobbskatteavdragets positiva effekter för landets sysselsättning (läs människor) i Sundsvalls Tidning. Den finfina krönikan kan också läsas i min barndoms husorgan Barometern.

Sedan en sväng i Svensk Tidskrift om min kamp för att partiet ska vara skyldig att redovisa privatpersoners bidrag. Så i eftermiddags en bredsida på Newsmill mot populismen i ”Nuder-affären”.

Och i morgon förmiddag går tåget hyfsat tidigt till Gävle där M-kvinnorna arrangerar seminarium på temat ”Våra barn”. Lugn. Jag är inte primärt inbjuden för att tala om barn, men självklart har jag skrivit ut ett gäng kopior (för utdelning till publiken) av socialförsäkringsminister Ulf Kristerssons och partisekreterare Kent Perssons lysande artikel om behovet av att bredda barnpolitikdebatten. Så det ordnar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.