Låt Anders Behring Breivik tala – ju högre desto bättre

Så ljuvligt vårligt det var vid Mariatorget denna söndag! Jag passerade förbi så där ”lagom” stressad över artikeln jag skulle hem och skriva för Barometerns räkning. (Jepp, nu är den klar!)

Annat var det i går när jag lösgjorde mig från löpmaskinen och gav mig ut på en löparrunda i friska luften ner för Lundagatan, ut på Varvsgatan, in på Heleneborgsgatan över till Västerbron och vidare till Norr Mälarstrand, en knix över till Gamla stan och så bron över Tredje spåret för att plana ut över Söder Mälarstrand och vidare till Lundagatan igen.

Jag klockade 6,4 km på 47 minuter blankt. Det var ingen jättebra tid, nej, jag inser det, men ursäktar mig med att det var väldigt mycket snöglopp på färden (minst 2 decimeter) och oj vad ont jag fortfarande har i benhinnorna!

Det var den delen av helgen.

En helt annan del handlar om morgondagens rättegång mot  Anders Behring Breivik. Det har tidigare aldrig hänt att jag har hållit med Ali Esbati, men killen har en poäng i Aftonbladet där han uppmanar oss till att lyssna på Breivik och beklagar att norsk TV inte kommer att sända Behring Breiviks förklaring till sitt dåd. Jag är den första att hålla med.

Varför rättegången mot Breivik borde TV-sändas har jag utvecklat här. Och ja, det finns anledning för mig att återkomma till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.