PK:s debatt om Juholt säger i grunden vad alla vet

Håkan Juholt sitter kvar. Han är Socialdemokraternas partiledare och ska så vara i valet 2014. S-ledaren låter nästan som om han hallucinerar. Medlidande är fel ord för vad jag känner, men visst har Juholt det jobbigt.

Så jobbigt att Publicistklubben i kväll bjöd in till traditionsenligt navelskåderi: Var drevet mot Juholt berättigat?

På den frågan svarade Sossarnas enfant terrible (hemskt barn, för att tala svenska) redan i söndags blankt nej i DN.

I kväll hade jag gärna följt debatten från första parkett hos Publicistklubben, men jag befarade förmodligen helt riktigt att jag som riksdagsledamot för Moderaterna inte skulle ha blivit insläppt. I stället lommade jag hem. Med eller utan PK-debatt är jag ändå tämligen övertygad om att Socialdemokraternas partiledare i valrörelsen 2014 nog tyvärr inte heter Juholt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.