Firar dagen med Gösta och Selma

En vit liten sötnos här, en vit sötnos där … hela natten har jag drömt om att jag i dag  – på min 48-årsdag! – ska få en bullis! Men icke. Nej, jag får väl helt enkelt köpa en jycke själv … om det någon gång passar.

Men det är en underbar födelsedag här i skogen. Så soligt och vackert som det alltid är så fort vi har beslutat att lämna stugan en dag eller två för andra äventyr.

Och det har vi alltså gjort, samtidigt som vinbären skiftar så snabbt i rött och svart att det nästan är synbart för ögat.

Maken har överraskat med Leif Stinnebos maratonföreställning om Gösta Berlings saga. Efter nästan sex timmars bänknötande (föreställningen pågår mellan 16.00-21.30 ) i Berättarladan blir det dags för födelsedagsmiddag hos Selma Lagerlöf! (Själv är jag inte hundra på att jag orkar med alla tre akterna … vi får se.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.