Almega och Bloggplats H12 räddar min dag

Telias mobila bredband är överansträngt. Tack och lov att man i stället kan bänka sig i trädgården hos Almega och Bloggplats H12!  Här bjuds inte bara på nätkontakt, utan på angelägna skatteseminarium i Almegas regi på temat ”Banar väg för tjänsteföretag!”

Själv förbereder jag som bäst mitt sista panelframträdande denna upplaga av politikerveckan i Almedalen. Tillsammans med socialdemokraternas Monica Green ska jag kommentera rapporten Många bäckar små … signerad ungmoderaterna. Vilket ämne som gömmer sig bakom titeln? Den personliga integriteten.

Platsen är Stora Torggränd 3, Kharma, tiden: 13.00.

Kom förbi du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.