Sommarinkallad lagstiftare åter i stan

I afton åter i huvudstaden efter en vecka i Värmlandsskogen. Det var varmt och gosigt i tåget, om jag säger så. Jag tror inte att killen som satt mittemot i sin vildaste fantasi kunde gissa att den seriöst tidnings- och dokumentläsande kvinnan framför honom var på väg till morgondagens extrainkallade riksdag med arbetsplenum och efterföljande votering. Yes, jag hade god lust att tala om varför, men avstod.

Men dessförinnan, klockan 08.00 i morgon bitti, har jag ett efterlängtat träningspass inplanerat med Erika. På Skeppsholmen, om jag får bestämma. Det är flera veckor sedan sist och nu är jag väldigt spänd på om mina lågintensiva löpturer och styrkeövningar på egen hand ändå har gjort någon nytta. Vi får se.

På tal om något annat. I min favoritsosses tidning Folkbladet kan man läsa en ”ganska” tankeväckande artikel på temat: Politikens viktigaste konflikt. Ja, vilken är den?  Läs här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.