Åsikter om välfärden? Moderaterna är idel öra

Stockholm ska inte bli en stad där det går bra för några, samtidigt som andra lämnas efter. Håll med om att detta är ett budskap som heter duga och som borde engagera folk?

Det gjorde det också. Det märktes vid lunchtid tidigare i dag när jag och riksdagskollegerna Mats Gerdau och Anti Avsan kampanjade lite lagom lågintensivt i den återuppstådda valstugan på Sergels torg i centrala Stockholm.

Okej, stockholmarna tvärbromsade inte i lunchrusningen för att frustande få delge oss deras syn på hur välfärden fungerar. Välfärden är just temat för partiets pågående kampanj.

Samtalen med de män och kvinnor som hade tid att stanna till var dock riktigt bra. Även om långt ifrån alla nappade på det gyllene tillfället att lämna synpunkter till det stora regeringspartiet om hur framtidens välfärd kan utvecklas och förbättras.

Men synpunkter kan man alltså lämna här. Ta chansen du med!  För är man arg på exempelvis brister och tillkortakommanden inom skolan, kritisk mot kvaliteten inom sjukvården, barn- och äldreomsorgen, och vill hjälpa till att göra välfärden bättre, då kan man också göra det. Det enklaste sättet är att stötta Moderaterna genom att bli medlem i partiet. Ring bara 0939-100 30 00 och simsalabim …

Fjäska för partiledningen? Jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.