Nog bara jag som märkte att Sahlin gick förbi

Fotoblixtarna smattrade som kulsprutor. Men det var inte Mona Sahlin som det otåliga medieuppbådet väntade på ovanför rulltrappan, i anslutning till kammaren inför eftermiddagens voteringar. Kvinnan som Mediesverige riktade strålkastarljuset mot var Veronic Palm.

Att hennes namn inte för en sekund fladdrade förbi i min fantasi medan jag stod där och hängde , säger  ”något” om min bedömning av Palms förutsättningar att axla det socialdemokratiska partiledarskapet efter Sahlin.

För att inte tala om vad det säger om politikens villkor att Mona Sahlin helt obemärkt bara kunde gå förbi. Det var en mycket märkvärdig syn. Tragisk, rent av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.