Så har Kungen hört av sig

Oj, vilken produktiv dag vid tangentbordet! Mina motioner börjar nu närmar sig fulländning, inte minst tack vare min än så länge alldeles egen politiska sekreterare Fredrik Kärrholm. Härligt med sådant riksdagsledamotsstöd!

Så har jag fallit till föga och anlitat riksdagens utredningstjänst, RUT. På mindre än ett dygn fick jag svar på en knepig fråga, varken frågan eller svaret tänker jag avslöja här.

Mötet med riksdagsgruppen i all ära, men dagens höjdpunkt var ändå brevet från Hovmarskalken som på ”nådigt uppdrag” av H.M. Konungen inviterade just mig (tjoho!) på kungasupé den 24 november! Tar tacksamt emot tips om vad man ska ta på sig.

Sedan kan Kristdemokraterna fundera över hur mycket draghjälp partiet egentligen har av den här mannen….som gör sig till allmänt åtlöje när han förutspår att Sverige är en republik inom 10 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.