(Två) tusen tack, och några till!

Gissa om jag är tacksam (och inte så lite mallig) för mina 2042 kryss!

Okej, jag hade en säker riksdagsplats i och med min fjärdeplacering på valsedeln, och mina personkryss utgör bara 1,11 procent av den totala andelen kryss i Stockholm stad på M-kandidater till riksdagen.

Visst, enbart mina kryss räcker inte på långa vägar till en riksdagsplats då spärren ligger på löjligt höga 8 procent. Att ribban sänks till 5 procent i nästa val, lär inte göra någon nämnvärd skillnad i stora valkretsar. Men ändå, bara statsministern (som fick 45 105 kryss) klådde mig!

Så än en gång – ett innerligt tack till er som anförtrodde mig era personkryss! Nu ligger det på mig att förvalta dem på bästa sätt.

Hoppsan, vad uppkopplingen är opålitlig där jag befinner mig, märker jag just. Men innan jag blir utslängd måste jag bara hinna med att göra reklam för en artikel i ett lika aktuellt som angeläget ämne. Nämligen hur Sverigedemokraterna paradoxalt nog kan öppna för en förstärkning av rättssäkerheten i våra domstolar. Jo, läs här.

Återkommer när kontakten med cyberrymden har stabiliserat sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.