Nej, det var inte min mening att sätta upp MP:s valaffisch!

Så var söndagens återaffischering runt Hornstull, Hornsgatan och Zinkensdamm avklarad! Det var förstås onödigt bussigt av mig att sätta upp en av Miljöpartiets nedrivna valaffischer. Men vad då, jag såg en grön plansch och som den varma allianssyster jag är tänkte jag så klart ”Centern”.

Alltså fram med uppsättningsattiraljerna och se, där hängde värsta konkurrenten säkert förankrad i stolpen igen. Jo, tanken for genom huvudet att jag kunde riva ner den. Men sådana dumheter sysslar inte moderater med!

Jodå, en förbipasserande lustigkurre gjorde sig himla rolig över att jag i blåsten såg ut som en väderkvarn. Haha. Men det var inte helt enkelt, för att uttrycka det milt, att hålla ordning på de 70 x 100 stora vindfångarna!

Skönt då att det också finns snälla människor. Jag tänker framför allt på han som stannade till och verkade uppriktig förvånad över att kändisar (jag, alltså!) själva får sätta upp sina valaffischer.

Med hög och klar röst hörda jag mig utbrista: Det är så vi fungerar i det nya arbetarpartiet!

Killen verkade klart imponerad över svaret. Själv funderar jag fortfarande på om det är så här det känns att vara politruk.

Så fick partikompisen Britt Haselwanter än en gång Jonas Nilsson och mig på plats. (Jonas kandiderar till Stadshuset).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.