Missade passet i valstugan, annars en bra kampanjdag

Dagen började inte riktigt enligt plan. Klockan ringde förvisso i ottan, men i stället för att 08.00 ansluta till utdelningen av valfoldrar vid Zinkens T-bana bänkade jag mig vid datorn.

En artikel i angeläget ämne skulle skrivas och i bästa fall publiceras. Det blev den också, här!

Mindre roligt var att jag på grund av omkastningen i dagens schema inte hann med mitt första inplanerade pass i Södermalmsmoderaternas valstuga vid Medborgarplatsen.

Partikamraterna må förlåta mig. För det är klart att jag känner mig som en svikare.

Men på fredag är det min tur igen. Till stugan tar jag då med mig min alldeles egen valfolder, tryckt i 2 000 exemplar som jag hämtade ut i eftermiddags. Kom förbi och jag lovar att ni får ett ex!

I eftermiddags var Gudrun Schyman och jag inbjudna till drabbning i tv-huset hos Axel Humlesjö och SVT:s valdebatt på Youtube.

Fi-ledaren och jag avhandlade i rask takt allt från arbetstidsförkortning, Rut-tjänster till segregation och SJ. Håll ögonen öppna så får ni se hur det gick!

Därefter var det dags för gästbesök i Expressens valstuga. Det kändes hur märkvärdigt som helst att få stå där mitt emot obelisken på Sergels torg på en miniscen och tala i mikrofon för de fyra, fem personer som stannade till för att höra vad just jag vill åstadkomma i riksdagen.

Jag upprepade i princip vad jag sa härom dagen till di.se. Man börjar bli rutinerad…eller lat.

Debuterar som torgmötestalare hos Expressen. Det var löjligt kul! Fast publikfrågan om fastighetsskatten begrep jag inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.