Vad förväntar sig väljarna egentligen?

Med förundran har jag följt partiutspelen hittills under dagen.

Socialdemokraterna här, Miljöpartiet här, Folkpartiert här. Så Moderatledaren i radion.

Nu undrar jag om väljarna förväntar sig att man som kandidat till riksdagen ska springa på varje boll? Gör ni det? Typiskt nog har jag trasslat in mig i DEN frågan.

När jag i stället hade behövt tiden till att förbereda mig inför eftermiddagens debatt om socialdemokraterna Ilja Batljan och Carin Jämtins innovation att locka Stockholmsväljarna med hushållsnära tjänster men inte som utförs i hemmet – som med Rut-reformen – utan i tunnelbanan.

Så lyssna på Studio Ett efter klockan 17, det kan bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.