I kväll knackar jag på i villakvarteren, öppna gärna dörren!

Det har gått flera timmar sedan den sista repliken satte punkt för riksdagsårets avslutande partiledardebatt. Jag kan för mitt liv inte komma på något att säga eller tycka om den. Mer än att min öron spetsades när Göran Hägglund, eller om det nu var Jan Björklund, pressade vänsterpartiets Lars Ohly om hans skattesänkarutspel, men bara för…elitfotbollsspelare!

Entreprenören Douglas Roos har effektivt och snyggt mosat den ohlyska tanken.

Var Mona Sahlin befann sig i debatten – men i kammaren var hon väl? – vet i sjutton. Men jag hörde Maria Wetterstrand anklaga regeringen för att inte längre bry sig om miljön och klimatet.

Som sagt. I kväll hakar jag på Brommamoderaterna, de ska ut och knacka dörr. Det ska bli riktigt spännande att komplettera mina väljarsamtal i trappuppgångarna på Södermalm med villakvarteren i förorten. Återkommer med rapport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.