Knack, knack, jag heter Maria och kommer från…

Kan inte bestämma mig för om jag ska lämna pärlhalsbandet hemma eller behålla det på. Jag förbereder mig som bäst inför dagens dörrknackningskampanj, och känner mig stärkt (obs inte stöddig) av veckans opinionsmätningar (här och här).

Klart inspirerande läsning en dag som denna är också analysen i SvD av min forne kollega Per Gudmundson.

Som sagt, klockan 11.00 är det samling med Mariamoderaterna för taktiksnack och genomgång. Sedan ut och knacka för att i bästa fall få några minuter med henne eller honom innanför dörren. Vad vi ska prata om? Det bestämmer inte jag, nu är det Södermalmsborna som har ordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.