Reinfeldt och Wetterstrand regerar vidare

På tal om kritiken mot att Kungahuset inte granskas tillräckligt hårt, håll till godo här med ännu en närmast parodiskt svassande hyllningsartikel om och med drottningen av Miljöpartiet, Maria Wetterstrand.

För balansens skull letar jag fram gårdagens SvD och läser Göran Skyttes genomgång av Wetterstrands obefintliga småföretagarerfarenhet. Det är vad jag vill kalla god journalistik och omskakande läsning, även för icke småföretagare!

Samtidigt förlorar Socialdemokraternas Mona Sahlin ytterligare en förtroendetävling mot Fredrik Reinfeldt.

Och inte vilken tävling som helst, utan en om vem av statsministerkandidaterna i höstens val som väljarna har störst förtroende för. Var tredje av Sahlins egna skulle föredra Moderatledaren som statsminister. Låt vara att de hittills i opinionsmätningar om partisympatierna lagt sin röst på S.

Under tiden regerar Wetterstrand vidare i medierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.