Tack för rekordmånga besök på bloggen!

Blev upplockad i Sunne av maken och gode vännen Hans. Påsklammet är inhandlat, påskägget på soffbordet svämmar över av godis (säg nu inget till diabetesdoktorn!) samtidigt som regnet strilar över kalhygget som sedan en tid omgärdar familjens smultronställe i den forna djupa Värmlandsskogen.

Utsikten från fönstret är så deprimerande att jag orkar knappt titta ut, än mindre dokumentera den. Men bild kommer nog vad det lider allt eftersom det stora vemodet rullar in, förlåt, när påskspriten har gjort sitt.

Men, och det är dit jag vill komma, i går gjordes hela 2 352 besök på denna blogg!!! Okej, 50 besök är jag säkert medskyldig till, men ändå. Det är besöksrekord alla kategorier!

Just därför grämer det mig något så oerhört att jag ännu inte har förmått att på ett begripligt sätt formulera vad jag tänker och tycker i raddan av ämnen som jag själv har listat under fliken ”Marias politiska agenda”.

Jag ser ju att ni är där inne och letar (hm…det är inte bara nackdelar med elektroniska spår), och jag rodnar för att ni har fått vänta så länge på besked. Men besked kommer, om inte i påsk – då har ni ändå inte tid att läsa – så inom en hyggligt snar framtid.

Nähä, nu måste jag sluta, kalhygget kallar. Innan det skymmer gäller det att plocka så många pinnar och grenar som armarna bara orkar bära . Glad påsk!

Ps
Nämnde jag annonsen om det fantastiska stället på badklippan i Stockholms skärgård? Som man visst kan hyra i sommar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.