Rakelkritiken träffade mitt i prick

Under dagen har kommentarerna strömmat in med anledning av min kritik på DN Debatt mot regeringens havererade Rakelprojekt. Många läsare har hållit med mig, andra har menat att jag – som vanligt – inte vet vad jag snackar om. Helt fel ute är jag nu inte, den slutsatsen kan man dra av regeringens Rakelutredare som låter sig intervjuas i realtid.se.

Att något måste göras är alla överens om, säger utredaren Hans Öjemark och menar att min kritik är riktig. ”Även om han inte känner igen att digitalradions täckning skulle vara bara 30 procent.” Hm. Låt mig kontrollera och återkomma i den saken.

Viktigare ändå är konstaterandet att jag genom dagens opus rent av kan ”blåsa liv i en debatt som kan ge regeringen ursäkt att dra sig ur ett it-haveri i miljardklassen innan valet”.

Ja, gissa om jag från och med nu kommer att gå omkring med kinder utspända som hos en trumpetspelare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.