Glädjetjutet fastnar i halsen

Glädjetjutet fastnar i halsen över att regeringen i SvD/Sifo knappar in på oppositionen. Inte främst därför att KD än en gång hamnar utanför riksdagen utan på grund av det här.

Så här svarar jag i dagens DN på frågan vad jag tycker om beslutet på Stockholms stads nomineringsstämma att utreda anklagelserna om valfusk: ”Det var det enda rimliga. Det fanns en förtroendekris mot listan. Det är för jäkligt om det skulle visa sig stämma.”

Nu stundar en minst sagt olustig väntan på resultatet av den utredning som en gång för alla ska göra klart vad som har hänt i stadens provval till riksdag, landsting och kommun. Inte för att det behöver sägas, men självklart är det bättre att utredningen går grundligt till väga än att den jobbar snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.