Ohlsson, stäng öronen för Sternberg och Kjöller

En av Kvinnor Kan:s frontfigurer, Eva Sternberg, utgjuter sig i dag över Birgitta Ohlssons upphöjelse till EU-minister. Sternberg menar att Ohlsson borde ha tackat nej till jobbet eftersom hon är med barn.

På notisledarplats i DN återupplever en annan frontfigur, Hanne Kjöller, ännu en av sina känslostormar. Denna gång inbjuds läsarna att dela Kjöllers vånda att som nybliven mor vinka adjö till sitt barn.

Budskapet till Ohlsson går inte att missa: Eftersom det på grund av hormontillflödet var jobbigt för Hanne att lämna sitt lilla barn kommer det också att bli jobbigt för Birgitta att göra det, därför borde Birgitta ha tänkt på hormonerna och tackat nej till statsrådsposten.

Sternberg och Kjöller får ha vilka åsikter och privata erfarenheter de vill, min undran gäller varför de inte kan låta bli att kleta ner Birgitta Ohlsson med dem?

Stort grattis förresten till folkpartiets stridbara kvinna! (Vars åsikter jag inte heller delar alla gånger, men det är som sagt var en annan sak).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.