Nu läser vi alla vad Sören skriver

Innan mitt firande av helgdagskvällen tar över helt och hållet vill jag fästa allas vår uppmärksamhet på RFSL:s avgående förbundsordförande Sörens Juvas testamente. (Jag lovade Sören det när vi lunchade i veckan.)

Juvas summering av hbt-läget i landet lämnar onekligen en del övrigt att önska, bland annat i form av agerande från politiskt håll. Förslagsvis: från regeringen.

Jag ska inte hyckla. I långa tider var jag inbiten motståndare till varje form av liberalisering – normalisering – av hbt-världen. I dag vet jag bättre. Och det har jag bland annat Sören, PetraMajsOrlando och QX:s stjärnreporter Magda att tacka för. Tack!

Så tar vi helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.