Efterlängtad Reinfeldt i inrikespolitiken

Inrikespolitisk supervecka, så har den just påbörjade veckan beskrivits. Det är bara att hålla med. Den som i går i likhet med mig missade statsministerns funderingar och reflektioner i startgroparna på valrörelsen kan avhjälpa den bristen här. Därefter talade Fredrik Reinfeldt på Folk och försvar i Sälen. Den som missade det talet kan lyssna här.

Alldeles snart (klockan 10.45) är statsministern tillgänglig för journalistkåren i Rosenbads presscenter med anledning av oppositionens sjukförsäkringsutspel inför morgondagens partiledardebatt.

Som sig bör har socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson redan hunnit beklaga S, V och MP:s utlovade återgång till det gamla bottenkörda systemet. Men efter EU-ordförandeskapshalvåret som frånvarande statsminister är Fredrik Reinfeldt varmt välkommen att åter ta plats på den svenska debattarenan, som länge har tillåtits fungera som tummelplats för den grälsjuka oppositionen, i splendid isolation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.