Sno & Glo i Sollentuna

Den utlovade rapporten levereras med viss eftersläpning, jag beklagar. Men större delen av dagen har jag suttit klistrad framför tv-sändningarna från Folk och försvar i Sälen. Och jo, det finns anledning att återkomma till övningen…

Men i lördags var jag alltså inbjuden av Thomas Ardenfors till ”Sno & Glo” i Sollentuna. Det är onekligen ett träffsäkert namn på en konferens som syftar till att länets moderata politiker ohämmat ska uppsnappa, insupa och stjäla varandras framgångar, och missgrepp.

Ulf Adelsohn inledde konferensen i fullmäktigesalen högst upp i Sollentunas kommunhus. Byggnaden är väl ingen arkitektonisk sevärdhet, men vilken hänförande utsikt! Därifrån kan väljarna snabbt betygsätta politikernas byggande genom åren. Det är bara att låta blicken svepa ut över endera väderstreck.

Själv blev jag som sagt svårt tagen av skönheten, och återfördes lika bryskt av Ulf Adelsohn. Den forne moderatledaren kunde nämligen inte låta bli att ge MARIA ABRAHAMSSON en släng av sursleven mot Mediesverige. Precis som om inte jag skulle veta att det är skillnad mellan att tycka och göra.

Nåväl. Adelsohns bjöd på såväl skämtsamma iakttagelser på temat gubben lever som på ”en del” intressanta politiska avslöjanden plus ett batteri råd och rekommendationer till hur regeringen vinner valet. Otur för er, men mina läppar är förseglade.

Själv talade jag om hur man når ut i medierna. Till 100-talet församlade moderaters stora belåtenhet, verkade det som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.