Sämre kvällar har jag haft

Sammantaget har kvällen nog mest varit framgångsrik. Inte så att jag slog huvudet på spiken på Magnus Ljungkvists alla kniviga frågor på makthavare.se:s tisdagsöl. Men så mycket fick jag i alla fall sagt att om Maria Abrahamsson kommer in i riksdagen (hjälp, nu talar jag om mig själv i tredje person!)  då lär hon inte tillåta sig att bli nermald av partiapparaten.  Maken som var med i kväll lovade att påminna mig om det.

Konflikträdsla är inte min tekopp. Och om den medietunga publiken på pressklubben i afton också uppfattade det som mitt kärnbudskap, då är jag mer än nöjd.

Sedan bar det av till Södermalm och krogbesök med den för mig hittills okända styrelsen för Högalidsmoderaterna. Oj så trevligt man kan ha med människor som man tidigare inte har träffat! På vägen hem gratulerade jag mig själv till att ha fått 9 (!) nya, och som det känns, uppriktiga, toleranta och, ja faktiskt, stödjande vänner.