Zlatan är kung också när det gäller att tackla SD

Har sagt sagt det förut och säger det igen – Zlatan gör mer för integrationen i vårt land än vad regeringen och Sveriges riksdag tillsammans att har lyckats åstadkomma. I veckan poserade en alltid lika brett flinande Zlatan med Carl XVI Gustaf och drottning Silvia på någon fotbollsplan i Paris. Ett fototillfälle vilket som helst om det inte vore för Zlatans uppmaning till kungen:

– Ta hand om Sverige tills jag kommer hem nästa gång. 

På tal om att slå undan benen på Sverigedemokraterna.

Motsatsen gjorde Löfven i helgen genom att göra gemensam sak med sin finansminister. Båda kallar nu SD för ett nyfascistiskt parti. Dvs ett parti som lika väl kunde ha varit lett av Italiens Mussolini eller Spaniens diktator Franco. Min fråga till Magdalena Andersson om nyfascister platsar som domare i våra domstolar ställer jag också till Stefan Löfven. På torsdag kl 14.00 är det riksdagens frågestund med statsministern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.