Tabu att kommentera osunda midjemått, förlåt!!!!

Är vi inte lite väl överkänsliga för att kommentera offentliga personers utseende? Har fått anledning att ställa mig den frågan efter att  i grannkanalen bredvid (twitter) ha kommenterat midjemåtten på MP:s toppkvinnor med följden att jag hamnat i det så kallade blåsvädret  här och här.

Häcklandet av finansminister Anders Borgs frisyr pågick i många år ackompanjerat av omgivningens förtjusta fnitter. Och var är de upprörda kommentarerna när det påpekas att statsminister Fredrik Reinfeldt har gått ner i vikt? Men att knysta om en ganska uppenbar rondör är tydligen tabu när det gäller rödgröna politikerkvinnor.

Men visst – jag är besviken på valresultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.